De tandarts-, mondhygiëne- en orthodontiepraktijken van vroeger – strak en sober wit – verdwijnen steeds meer naar de achtergrond. Geen wonder, want de mogelijkheden om hygiëne, ergonomie en sfeer te combineren, zijn vandaag de dag eindeloos. Een hygiënische, eenvoudig te reinigen omgeving kan perfect samengaan met verfrissende kleuren, robuuste materialen en een sfeervolle inrichting, die ervoor zorgen dat u en uw patiënten zich prettig(er) voelen.

Van idee tot realisatie bent u bij Coenen Concept aan het juiste adres. Hoe groot of hoe klein uw praktijk ook is. Wij denken graag met u mee over een interieur op (uw) maat, van receptie tot wachtkamer en behandelkamers. Het resultaat? Een fris, duurzaam, slijtvast en ergonomisch interieur waarmee u jarenlang vooruit kunt.

Indien gewenst voeren wij onze werkzaamheden in de weekenden of vakantieperiodes uit. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw interieur per ruimte te vernieuwen, met zo min mogelijk overlast, zodat uw praktijk gewoon open kan blijven.