Even voorstellen

Niets is onmogelijk. Dat is het motto van Lars van Breukelen. Lars is al meer dan twaalf jaar werkzaam in de interieurbouw. Hij begon zijn loopbaan in de werkplaats, maar is inmiddels vooral actief als werkvoorbereider. Lars is veelal het eerste contact voor klanten. Hij bezoekt projecten op locatie, stemt daar wensen en eisen af, meet in en koopt de benodigde materialen in.

Het kan niet apart genoeg… als we Hans Kessels mogen geloven. Hans is ruim tien jaar werkzaam in de interieurbouw. Hij is gespecialiseerd in computergestuurde machines, waaronder CNC-machines en zaagmachines, waarmee hoge kwaliteit interieurs efficiënter geproduceerd kunnen worden. Hans maakt alle technische tekeningen voor de productie, waarbij hij gebruikmaakt van geavanceerde 3D-software. Dankzij een directe koppeling met de werkplaats kunnen zijn ontwerpen, na akkoord, snel en efficiënt geproduceerd worden.

Hans & Lars

Over het bedrijf

Of u nu kiest voor een strak en minimalistisch interieur of voor een klassieke inrichting, wij ontwerpen en produceren graag uw meubelstuk op maat. U bent hierbij verzekerd van een optimale kwaliteit, originaliteit en detaillering.

Kwaliteit leveren begint bij het begin. Voordat we gaan tekenen, brengen wij uw wensen dan ook uitgebreid in kaart. Liefst bij u thuis of op uw werk, zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van uw leef- of werkomgeving, de beschikbare ruimte en uw smaak en wensen, waarop we ons ontwerp vervolgens kunnen aanpassen.

Na goedkeuring van de offerte maken wij steevast een duidelijk en geoptimaliseerd 3D-ontwerp waarop duidelijk zichtbaar is wát u van onze interieurbouwers mag verwachten. Dankzij ons uitgebreide machinepark, met onder andere een computergestuurde CNC-machine, maken wij al uw meubelstukken in eigen huis; snel, efficiënt en nauwkeurig.

Kunt u niet wachten op het resultaat? Geen probleem! Ons kantoor en onze werkplaats zijn als een open keuken, waar u ten allen tijde mag aanschuiven om onze vakmensen aan het werk te zien.