Home

Coenen Concept
Een vertrouwd adres voor maatwerk en kwaliteit


Zoekt u een origineel meubelstuk voor uw woning, bedrijf of instelling? In een afwijkende vorm, materiaal, maatvoering en/of afwerking? Dan bent u bij Coenen Concept aan het juiste adres! Wij zijn sinds jaar en dag dé interieurspecialist voor particulieren, bedrijven en instellingen. We maken meubels in de breedste zin van het woord, van tafels, tv-meubels en boekenkasten tot keukens en badkamers. Van balies en vergadertafels tot complete inrichtingen voor kantoren, winkels en tandartspraktijken. Indien gewenst nemen wij hierbij uw gehele interieurconcept uit handen, maar we kunnen ook samen optrekken in een project.

De beste materialen

Maatwerk is ons uitgangspunt, kwaliteit onze missie. Onze vakmensen werken met de beste materialen, zodat we een continue, optimale kwaliteit kunnen garanderen.

Geavanceerd machinepark

Dankzij ons uitgebreide machinepark, met onder andere een computergestuurde CNC-machine, kunnen we al uw meubelstukken in eigen huis produceren.

3D Ontwerp

Met onze geavanceerde software maken wij duidelijke en geoptimaliseerde 3D-ontwerpen van uw meubelstukken, waarbij u in één oogopslag kunt zien wat u van ons mag verwachten.

Team

Het team van Coenen Concept bestaat uit louter vakmensen die goed op elkaar zijn ingespeeld. Dit vertaalt zich in een optimaal ontwerp én resultaat. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Resultaat telt

Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent én blijft over onze ontwerpen. We besteden dan ook veel aandacht aan onze aftersales, met persoonlijk contact en service op maat.

Gouden handen

De fijne kneepjes van het vak zitten in al onze vingers. Afwijkende vormen, materialen en maatvoering zijn dan ook geen enkel probleem. U vraagt, wij maken!

Een kleine impressie...


Hieronder staan een aantal afbeeldingen uit diverse referentieprojecten. Klik op een afbeelding voor een groter formaat. Voor meer informatie en foto's van een specifiek project kunt u bij onze referenties kijken.

Bekijk onze referenties