Lars van breukelen hoeft zijn achternaam niet eens te noemen want de gelijkenis is treffend. Hij is onmiskenbaar de zoon van Hans van Breukelen; oud-doelman van FC Utrecht, PSV en het Nederlands elftal. Lars: “of ik het vervelend vind om een bekende vader te hebben? H-e-l-e-m-a-a-l niet. Ik ben trots op wat mijn vader heeft gepresteerd. Maar mijn vader is ook trots op zijn kinderen. Ik voetbal

ook maar dat mag geen naam hebben. Ik doe het voor mijn plezier. Het is niet te vergelijken met het niveau van mijn vader. Pap en ik hebben verschillende kwaliteiten. Mijn handen zijn op een andere manier van goud.”

Hans Kessels en Lars zitten samen in het kantoor van Coenen Concept. In de werkplaats wordt flink aangepakt. Een geavanceerde freesmachine draait overuren. Hans: “Het is hier net een open keuken waar iedereen mag aanschuiven. Graag zelfs. Wij vinden het leuk als klanten komen kijken hoe het gaat. Met zeven vakmensen vormen we een team dat goed op elkaar is ingespeeld. De klant staat bij ons centraal. Daarom vinden we aftersales zo belangrijk. Klanten moeten tevreden zijn en blijven. We laten niets aan het toeval over, zetten de puntjes op de i. Het eindresultaat moet perfect zijn tot in het kleinste detail. Wij schakelen snel en zitten er bovenop.”

EFFICIËNT EN NAUWKEURIG

Volgens Lars is de kwaliteit van de interieurs van Coenen Concept van een hoog niveau. “Daar blijven we voortdurend aan werken. Zo hebben we een computergestuurde CNC machine aangeschaft waarmee we snel, efficient en nauwkeurig kunnen produceren. Daarnaast hebben we flink geïnvesteerd in software om 3D tekeningen te maken. Inmiddels hebben we daar veel ervaring mee. Kwaliteit leveren begint bij het begin. Als we een opdracht hebben, ga ik altijd naar de klant toe en schrijf alles op. Echt alles. Ik wil achter de voordeur komen, zien hoe ze wonen of werken. Wat is hun smaak, hoe ziet hun leefomgeving eruit? Dat wil ik voelen en ervaren. Als onze offerte wordt goedgekeurd, maakt Hans een 3D ontwerp.­

Super geoptimaliseerd en zeer duidelijk. Veel klanten hebben moeite om een platte tekening te lezen. Met onze software kunnen we precies laten zien hoe een interieur eruit komt te zien.”

COMPLIMENTEN

Hans: “We werken veel samen met interieurarchitecten. We zijn de vaste interieurbouwers voor VB vastgoedinrichters. Een bekende en grote binnenaannemer voor kantoorruimten. Maar we werken ook direct voor klanten. Zo hebben we laatst de praktijkruimte van een

tandartsenpraktijk ingericht. Soms vragen mensen wel eens waarom ze een keuken door ons zouden moeten laten maken. Dan zeg ik: ‘Ga naar een keukenzaak. Daar staan dertig keukens waarvan er een of twee ongeveer aansluiten bij jouw wensen. Wij kunnen een keuken maken die precies bij je past. Met afwijkende vormen, materialen en maatvoering. Geen enkel probleem.”

HET EINDRESULTAAT MOET PERFECT ZIJN TOT IN HET KLEINSTE DETAIL

Lars en Hans werkten in het verleden ook al samen als interieurbouwers in hetzelfde bedrijf. “Wij hadden allebei de ambitie om een eigen bedrijf te beginnen in de hoop net zo groot te worden als we nu inmiddels zijn. Toen het bedrijf van Remco Coenen te koop kwam, hebben we niet lang geaarzeld. En we hebben geen moment spijt gehad van deze beslissing. Want zeg nou zelf: wij hebben een geweldig vak. Wij maken nooit hetzelfde. We sluiten meestal een proces van verbouwen af en krijgen daarom ook de meeste complimenten. Ons werk is zichtbaar!”