Het is lunchtijd aan de Boven Zijde in Eindhoven. De cnc-zaagmachine in de productiehal zwijgt als er in de kantine wordt gegeten. Het pand op bedrijventerrein Kapelbeemd in Eindhoven is het nieuwe onderkomen van Coenen Concept Interior design projects. Tot voor kort waren ze gevestigd in Waalre, maar sinds een aantal weken zijn zij de trotse bewoners van deze mooie ruime locatie. Lars van Breukelen en Hans Kessels zijn de eigenaren van Coenen Concept. Lars: “het gaat inderdaad heel erg goed met het bedrijf en het werd daarom ook tijd om uit te breiden. Dat ligt voor een deel aan de markt die is aangetrokken”, zegt hij bescheiden. “maar het komt ook omdat wij ons constant aan het door ontwikkelen zijn. Ons netwerk is vergroot en wij lossen álles op. ‘goed’ is voor ons niet goed genoeg. Het resultaat moet gewoon perfect zijn.” Aan tafel wordt instemmend geknikt.

Coenen Concept is dé interieur specialist voor particulieren, bedrijven en instellingen. Zij maken originele meubelstukken en complete interieurs. Alles is maatwerk van topkwaliteit. Hans laat foto’s van gerealiseerde projecten zien: prachtig vormgegeven meubelen en interieurs komen voorbij. Opvallend is hoe de elementen in de interieurs geïntegreerd zijn en in volledige harmonie zijn met de omgeving.

Hans: “Coenen Concept werkt voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voor particulieren kunnen wij volledige woonwensen invullen. Denk hierbij aan het ontwerpen en realiseren van volledige keukens, tv-meubelen, wand- en kledingkasten. De klant kan het zo gek niet bedenken, wij maken alles! Binnen de zakelijke markt zijn wij de vaste interieurbouwers voor VB-vastgoedinrichters. Verder zijn we actief in de horeca, kantoorpanden en de retail. Hout is voor ons de basis. Voor andere materialen zoals staal of natuursteen werken wij samen met betrouwbare onderaannemers. Uiteraard blijven wij als hoofdaannemer wel verantwoordelijk voor het eindproduct”

UNIQUE SELLING POINT

Lars: “De kracht van ons bedrijf zit in het feit dat wij werken met vakmensen die goed op elkaar zijn ingespeeld. Een andere sterke kant van Coenen Concept zijn de 3D-tekeningen die Hans op de computer maakt. Daarmee onderscheidt Coenen Concept zich echt van veel andere interieurbouwers. Niet alleen zijn de 3D-tekeningen erg duidelijk, we kunnen op deze manier de wensen van de klant in één klap visueel maken. De kans op verkeerde interpretaties zijn hiermee nagenoeg uitgesloten, aangezien 3D-tekeningen maar op een manier geïnterpreteerd kunnen worden. Dat is een groot voordeel voor klanten. Bovendien levert deze manier van ontwerpen een enorme tijdsbesparing op. Voor de medewerkers in de werkplaats is meteen helder wat er van hen wordt verwacht.” Hans: “Ik merk dat mijn tekeningen klanten inspireren. Ik vertaal hun vraag naar iets moois, iets unieks. Tot in de kleinste details. Daar kan ik echt van genieten. Iedere dag weer. Of het nu een ontwerp is van een compleet interieur of een tv-meubel. Ik vind het in allebei de gevallen belangrijk om het goed te doen.”

COMPLIMENT

Lars: “Het mooiste compliment dat een klant kan geven? Als een klant enthousiast is over zijn of haar nieuwe meubel of inrichting. En wij zijn pas tevreden als een klant 100% tevreden is. Vandaar dat wij altijd snel en adequaat reageren als een klant een probleem heeft. Dat is geen extra service, dat is gewoon de standaard bij Coenen Concept.”